Welcome Guest [Log In] [Register]
Add Reply
didas pure boost svart; didas pure boost svart
Topic Started: Monday, 11. September 2017, 03:52 (11 Views)
yrtygvcxs

Posted Image

Efter att ha tittat på Snow White adidas pure boost x av Y-3, presenterar vi fem fler kommande färger på adidas Pure Boost Sneaker. Släppt för att träffas nästa månad erbjuder de lätta låga topparna andning Primeknit överbyggnad, övre Verktyg nedan, läder accenter Vid hälen och tre ränder branding bredvid. Pure Boosts kommer i grått och vitt, burgunder och marinblå, blå och marinblå, svart och bordeaux och svartvitt.

Med en superlätt design adidas pure boost herr har adidas®-mäns PureBoost-sko allt du behöver. En andningsbar övre med en socksliknande passform gör att du är cool och bekväm under träning, medan ytterligare överlag ger hållbarhet och hållfasthet. En skum mellansula med Boost ™ -tekniken ger oöverträffad respons och energianvändning. En yttersula utan markering håller dig jordad på vilken yta som helst.

Kör starkt byggt i dessa adidas pure boost zg skor för att ta vägen med en snabb, energifylld åktur. Dessa herrskor är konstruerade för hög hastighet och är uppbyggda med vadderade Boost ™ för maximal effektavkastning. Den minimalistiska sockliknande toppen överensstämmer med fotens form när den rör sig, och en stretchig yttersål böjer sig i alla riktningar för att anpassa sig till hur foten träffar marken.

Medan AlphaBOUNCE adidas pure boost svart EM och AMS nyligen har gjort vågor på marknaden introducerar adidas sitt senaste tillskott till BOOST-familjen, Pure BOOST DPR. Pure BOOST DPR är utformad för att hjälpa den entusiastiska gatan att driva trafik och slå gata lyktor medan vi väver genom oförutsägbara miljöer. Som nämnts i vår första titt på PureBOOST, kombinerar den innovativa sneaker stilen med funktion för att ge både framåtriktade och cross-training-idrottare ett försprång för att erövra asfalten i staden.

http://www.sesportmall.com/
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · The Wish List · Next Topic »
Add Reply